Klubben får sin egen taxichaffis!

Lasse berättar upprymt att det var det värsta han gjort sedan han blev DM- mästare i ryck i Solnahallen 1974. Svårigheterna var många och tack vare Vitargos energikaka (köpt på Runners Store) höll han koncentrationen uppe. Detta medför att säkerheten till och från tävlingarna nu kan garanteras vilket inte varit ett prioriterat område tidigare. Klubben har haft en historia av vansinneskörningar upp till tävlingar och träningsläger där klubbens norrlänning och Pontus Nylander varit de två utmärkande personerna. Lasse passade på att ta sin första ”svart” körning i Skottland där han tillbringade helgen. Mot en ersättning på fem pund körde Lasse en full 18-åring hem till mamma. Vill du komma hem säkert ring Lasse, oavsett om det gäller en tävling i Gimo eller efter frontalkrock med bussen vid backen på Sandövägen. (Gör annars som Sture och ha busstabellen fastlimmad på samhallskidorna.)

Lämna ett svar

Top