Rapport från rullskid- träningen söndagen den 4/11

En lite rosslig Andreas meddelade att han inte kunde vara tekniktränare på dagens rullskidträning. Andreas hälsar från sjuksängen att till nästa gång lovar han att åtminstone kvällen före avgöra om han kan hålla löftet om medverkan, så det kan läggas ut på hemsidan. (Andreas lovar dock att han kommer på tisdag!)

Löftet om bra träning hade lockat 7 glada entusiaster, som fick hålla tillgodo med att ge varandra så goda råd som möjligt. Två nya friska ansikten dök upp, Janne och Martin. Janne som bara stått på rullskidor en gång tidigare, och detta för ett år sedan, fick snabbt in bra teknik. Detta verkar lovande för vår nye cyklist. Martin hade mer vana av rull under fötterna, och med den längd och kraft han visade kommer han klart kunna bli en att räkna med i skidspåret. Rikard som bara varit med en gång tidigare verkade fått in lite mer känsla sen sist.

Vi övriga veteraner som dök upp var Sture, Gustaf och (jag) Lasse. Sent om sidor dök Mattias upp. En av NVSK:s reportrar fick en intervju med honom under lördagen. Men då det visade sig att Mattias då hade en promillehalt i paritet med moderat stadssekreterare, så har vi valt att censurera både artikeln och bilderna. ”Vi beter oss inte som Aftonbladet” – hälsar vår reporter. När Mattias väl dök upp var han glad i kepsen och det verkade som om han lyckats bra med att bli av med kopparslagarna. För förutom bra tryck under stavarna fortsatte han en extrasväng till Stenslätten när alla vi andra gav upp.

En snorig Olle meddelade sig även med SMS under helgen och beklagade sig över att han inte kunde hedra NVSK:s färger under rullskidtävlingen i Kungsbacka.

Lämna ett svar

Top