Team Fellman på träningsläger i Ramundberget!

Medan NVSK försöker arrangera sociala tillställningar för medlemmarna med en överdriven betoning på samvaro och struktur på träningen går Team Fellman åt andra hållet. Team Fellman är ingen social inrättning. Vi tränar inte strukturerat, vi tränar i enlighet med kaosprincipen, fattar man inte det har man inget här att göra meddelar en brysk Pontus beträffande det inträffade.
Onsdagen den 14/11 åker Team Fellman på träningsläger till Ramundberget. Upplägget är att chocka kroppen i enlighet med kaosträningens grundprinciper. Många i NVSK har nu ansökt om att träna med Team Fellman men få har den fysiska statusen och förmågan att gumma ett aluminiumparti i tio minusgrader med Ordförande Lind som arbetsledare.
_____________________________________________

Vår tidigare storåkare Pontus som numera är en hårt arbetande hemmapappa, verkar ha insett att blöjbyten och vällingkok inte räcker som träning. Efter att blivit frånrullad på Värmdörullen av flera klubbgubbar, har han nu inlett storsatsningen med sin utbrytarmentalitet. Han har hörts mumla mellan glasskivorna – ”Hmm, rullskidor – ska de va nå´t, det är skidor som gäller!” Frågan är bara hur styrelsen ska tackla att Pontus nu försöker locka över Mattias, som hänger på veckans träningsläger. Mattias verkar vilja äta russinen ur både NVSK-kakan och Team Fellman-kakan. Vad säger kontraktet?

Lämna ett svar

Top