Rapport från Rullskid- träningen 25/11

Efter en liten försening anländer jag till Sandövägen och börjar ana oråd då endast två bilar syns på parkeringen. Den ena bilen är Stures, den andra okänd. Jag börjar åka efter vägen för att jaga ikapp Samhallåkaren och den okände. Efter ett tag blir jag omåkt av RCS bilen som tillhör Nitarn. Lasse visar en än gång vilket enormt skidintresse han har då han på eget bevåg åkt dit för att fota dagens träning. Vid anslagstavlan på Sandövägen möter vi Sture och den okände som visar sig vara Per. Per är en ny åkare i NVSK som visar god form när han försöker slipstreama en hårdkörande Sture. När Sture får se Lasse utbrister han – Det som stod på hemsidan är sant. Du är verkligen taxichaufför. Stures misstänksamhet mot Internet är välkänt då han missat rivningen av sommarstugan pga. en oförmåga att avgöra sanningshalten på inbjudan. När vi kommer tillbaka till parkeringen blir Per tvungen att åka hemmet då en juniormatch i Basket tilldrar sig hans intresse. Nu måste vi i fortsättningen åka långsamt och inte ta några onödiga risker då Klubbens läkare åkt hem. På den stora ängen vid starten betar åtta stycken kronhjortar. Sture tittar genom sina dåligt slipade glasögon och tycker sig uppfatta åtta stycken älgar. Och blir överlycklig då han bara sett såna på vykort. Efter några minuter av förvirring börjar även Sture tvivla på att det är älgar han sett. Träningen avslutas och vi hoppas på fler deltagare om en vecka!

Ett stort tack till Nitarn som fotade dagens träning!!!

Lämna ett svar

Top