Ungdomssatsning

-Vi ser stor potential hos flera av våra ungdomar och det ska vi ta vara på! Säger träningsansvarige Mattias Ekstrand.

Den 2 februari var två av ungdomarna på träningscamp i Harsa. Sebastian Wicksell och Ebba Ramel som tränat på bra i vinter bla med träningen på BodyJoy behövde få mer snöträning då de ska köra Kortvasan den 23 februari.
Med den nya motorvägen så är det fantastiskt smidigt att köra till Harsa. 3,5 h. Vi bodde på Järvsö hotell som ligger nedanför Harsa. Bra pris och mycket vänlig personal. Det blåste något otroligt på spåret. Inte ovanligt denna vinter. Men det hindrade inte Sebastian och Ebba som nötte mil efter mil. Minus någon grad och violett under skidan så bar det iväg, jättebra spår där dom fanns. Man körde kontinuerligt runt med spårmaskinen.
Nästa blir kortvasan.

Lämna ett svar

Top