Klubbkläder klara att hämtas!

Mattias har kläderna hos sig! Betala först och kontakta honom så att ni får kläderna innan Vasaloppet.

De kläder som blir över tas med i vasaloppsbussen och kan köpas mot kontant betalning i bussen. Även mössa kommer att kuna köpas i bussen mot kontant betalning. Pris kommer inom kort!

Tävlingsdräkten kommer från italienska Sportful och är röd med svarta detaljer samt lite vitt. Vi har köpt upp ett antal i varierande storlekar. Priset för medlemmar är endast 1000 kronor och det för en dräkt som i butik kostar 2000 kronor. Snacka om fynd. Du som tänker tävla i vinter i Nacka-Värmdö SK´s namn och där klubben betalar startavgiften, måste ha en tävlingsdräkt.

Överdragskläder också det från Sportful finns att pröva på Runnersstore, fråga efter Martin så visar han. Jackan i Windstopper Next2Skin är röd och svart och är riktigt fräck, som medlem betalar du butikspris, 1 800 minus 30%. Byxor svarta finns i flera olika modeller, även dessa med 30% rabatt.

Om du inte hinner med nu så kommer det uppföljningsheat till nästa säsong.

Alla kläder kommer att prydas av vår fina klubblogga och Värmdöloppet!

Finns nu två olika mössor en varmare och en lite mera race mössa för ”tävlingsåkarna”.

Lämna ett svar

Top