NVSK på Slottsprinten!

NVSK deltog dels som funktionärer men även som publik på dagens slottsprint! Från NVSK var det undertecknad, Mälarvattnet, Thai- Gustaf och några ”frivilliga” från publiken som värmde sig i en klubbjacka från Sportful. Mälarvattnet tackar särskilt Ove Ramel för hans vänlighet att låna ut en XXL Jacka! NVSK: s nya klubbjackor tilldrog sig stort intresse från framför allt de gröna jägarna som stod och frös i sina våta tvättsvampar från Trimtex. Många kända ansikten var på plats; Kungen och Klas Hasselgren m. fl. Men också en utrotningshotad skidåkare från Linden syntes till, vilket bidrar till mångfalden i skidStockholm.

Kaosmannen hade lovat att komma och skröt om hur mycket korv han skulle bjuda alla på. Men som vanligt är han lika oberäknelig och stod för dagens no-show. Tillslut får
undertecknad ett samtal från Götgatan där Kaosmannen befinner sig. Vad han gjorde där är fortfarande oklart. Han var saknad av många då flera i klubben lever under dåliga ekonomiska villkor och inte har råd att unna sig det där lilla extra i livet som en Hot Dog vid slottet.
Kaosmannens pappa Sören däremot gjorde ett bra jobb och slet på i regnet.

Även Ola Solback syntes till och var den enda som inte uppskattade NVSK: s nya klubbkläder. Ola hade fått för sig att hela Slottsbacken skall vara fri från reklam och sa nått i stil med att vi inte fick ha kläderna på oss för att de innehöll reklam. Skall villigt medge att man kände sig lite omdömeslös när man som enda person bland de tusental i publiken hade en jacka med klubbmärke på sig. Roligt var det trots regnet och NVSK guidades förtjänstfullt genom sprinten av Mattias Lind från Ljusdahls skidgymnasium. Lind blev informerad om Mälarvattnets Carbonservice och var positivt inställt till affärsidén.

More generally, a no-show is a person who does not appear (”show up”) when expected or required, as to work.

Lämna ett svar

Top