Kaosmannen räddar anställd från att dö!

Man kan tro att säsongen är slut och verksamheten avstannar helt för att vakna till liv igen i november. I de flesta klubbar är det så men inte i Nacka-Värmdö SK, där händer det alltid nått nytt att rapportera om.

Team Fellman har åkt på företags kick-off till Vemdalen för att rulla snöbollar och åka utför. Välkända profiler på denna resa är Kaosmannen, Ordf. och några anställda däribland den räddade Fredrik. Dagen börjar bra med många timmar i slalombacken och Ordf. klagar på att – Pontus tacklas när han åker utför. Kaosmannen åker 2 km längdskidor enligt egna uppgifter. Enligt samstämmiga vittnesuppgifter hade Kaosmannen inte med sig några längdskidor. Enligt Ordf. kan han ha åkt på slalomskidorna.

Kvällen börjar med att Ordf låtit sig inspireras av Björns sång (melodifestivalen) och blandat sodastreamad O’boy med rom. – En fyra kan vara lagom säger Ordförande. Kvällen avslutas på Baggensgården där Kaosmannen och Ordf. försöker bevisa att alkohol och idrott visst går att förena. Kaosmannen är dock lite oroad då han tänkt hoppa höjdhopp dagen efter och inser att resultaten kommer försämras med 12-15 cm.

Klockan 2 ska sällskapet åka hem. Hemresan görs på olika sätt. Ordf som har god ekonomi (lånar gärna ut pengar, dock samma villkor som SMS-lån) beställer taxi för att åka 1 km hem. Då inte Nitarn finns i närheten blir framkörningsavgiften 125 kr och totalsumman 161 kr. Kaosmannen tar sig hem gående och går och lägger sig. En gnagande oro för hur det har gått för hans anställde Fredrik gör att han inte kan sova. Ordf. Lind har somnat omgående och menar på så här i efterhand att man måste – Reda situationen man sätter sig i.

Kaosmannen som tidigare visat sig vara en sann vän (räddade Nitarn i Bruksvallarna) går upp och klär på sig för att gå ut och leta efter Fredrik. Innan Kaosmannen går tar han med sig en Brieost som färdkost. I –5 går Kaosmannen omkring och börjar bli mer och mer orolig då det var 1h och 30 min sedan Fredrik gick från restaurangen. Efter att ha letat i 50 min får han syn på en ryggtavla långt bort på en skogsväg. Kaosmannen springer ikapp mannen, med brieosten i ett hårt grepp. Nog var det Fredrik han hittat nerkylt på väg åt fel håll. Dagen efter vaknar kaosmannen upp och hittar tuggmärken i sin brieost. På frågan vem det var som bitit svarar Pontus att – Fredrik måste ha varit hungrig på vägen hem, tog ju ett tag att gå…

Följande kväll sitter Ordf i bastun med en Calsberg Hof (4.2: a). Så här beskriver Carlsberg sin öl: ”Carlsberg Hof är ett internationellt premiumöl som säljs i mer än 140 länder. Det är ett öl för båda män och kvinnor som är världsvana och som känner sig hemma på de flesta platser och i de flesta situationer”. Ordf. bedömer sin promillenivå till mellan 0.6 och 0.8…

Bonusmaterial

Mälarvattnet som har känningar inom klättring berättar att dö p.g.a. kyla är ett av de bästa sätten att dö på. Enligt Mälarvattnet har man hittat döda på Mount Everest som knäppt upp jackan och gjort segertecknet. Hur Fridrik såg ut när kaosmannen hittade honom har inte gått att få klarhet i.

Crazy doc. s personlighetsbedömning av kaosmannen

”Kaosmannens komplexa personlighet. Detta är ju andra gången han räddar en man från säker förfrysningsdöd, samtidigt som han lider av åkomman som gör att han njuter av att se andra vika ned sig. Han saknar ju också förmåga att känna smärta men uppenbarligen kan han förstå när någon annan lider och väljer här att träda in, trots stundande höjdhoppsträning.”

Dr. Olle har använt sig av Psykometrisk bedömningstestverktyg när han analyserat Pontus.

Lämna ett svar

Top