Google Analytics i NVSK: s tjänst och lite till!

Hur kan det komma sig att NVSK: s hemsida besökts senaste veckan av 14 st som googlat blödande rektalpolyp och trott att svaret på vad sjukdomen består av finns att hitta på en skidklubbs hemsida.

Sedan november 2007 har nästan 10.000 besökt sidan varav 2300 är unika besökare. 45 000 sidvisningar har gjorts och drygt 5 min har besökstiden varit i genomsnitt. Under den senaste veckan har PM Nilssons blogg (http://pmnilsson.wordpress.com/) genererat många politiskt initierade personer som verkar tycka att NVSK är värt ett besök. Tack PM för din länk!!!

Vanligaste/ ovanligaste sökorden för att komma till www.nvskidor.se

1. Vasaloppsstafetten

2. Nacka Värmdö skidklubb

3. Nacka Värmdö Skidor

7. Kaosmannen

8. Olle yttermo

12. nobba brass och nubbe

14. blödande rektalpolyp

15. koks festerna

18. ”Anna Kristiansson” nacka

24. axelluxation

27. draghundar

37. Pro-skit

56. betablockerare träning

61. katalysator citroen

63. marabou mjölkchoklad kcal

86. ”galapagos”

107. biodlare nvsk

113. britney spears nack

140. gjuta sand

145. grönlandskajak

183. misshandel värmdö

187. motorsågskedja

210. oregelbunden puls på morgonen

217. pilgiftsgrodor

221. providona yodada orsa

241. Selberga

258. skidåkare på äldre dar

267. sodastreamad oboy

287. takbox

292. tomgångskörning värmdö

305. tyngdlyftarbälte

315. vart kommer klister ifrån?

Bonusmaterial

Sture ”filtret” Nordlöf ringer och undrar om det är undertecknad som är klubbmästare snö (Crazy doc. s förkortning KM- snö). ”Filtret” tycker inte det framkommer på hemsidan vem som döljer sig bakom detta epitet. ”Filtret” drar sig tillminnes att undertecknad vann på vallen i många år så är det inte så att KM- Snö är Mattias. ”Filtret” fortsätter att chocka genom att fråga vem som är KM- asfalt? Skall tilläggas att ”filtret är en av våra trognaste medlemmar och ett stående inslag i träningen på Sandövägen. Ring klubbtelefonen och prata med Anna om du också undrar…

Vem är den snabbaste löparen i NVSK. Denna fråga kommer få sitt svar på KM- 10 km löpning i Nacka, men redan nu tar många åt sig av äran. Crazy doc. tror sig veta att han skulle slå Kaosmannen på 10 km. När undertecknad konsulterar kaosmannen med dessa uppgifter vill skratten på Fellman aldrig ta slut. –Va sa Olle så, frågar en skrattande Pontus. Olle har ju ingen chans mot mig, jag är god för 36 på milen och känner ingen smärta avslutar en skrattande vän. Undertecknad försöker spä på fördomarna att Crazy doc. inte kan grisa en mil utan är mer en stillöpare som är mer fokuserad på upplevelsen än tiden.

Mälarvattnet även kallad Märta av Örjan från CK Valhalls elitlag ringer och skall prata om sina upplevelser från Lemond kvällen innan. Samtalet avbryts av Mälarvattnets kommentar till en kassörska på matklippet – Har du skönbyxor på dig idag? Mälarvattnet ursäktar sig med att – jag har haft i hopp det med ganska många här de kallar mig för cykelbyxan. Samtalet glider över till Kaosmannens förmåga att springa snabbt. När undertecknad berättar utförligt om Pontus förmåga att uthärda smärta och pressa sig själv blir Mälarvattnet först tyst för att sedan säga – Vad har han haft för en sjuk uppväxt, har Pontus bott i Ukraina? Va känner han ingen smärta vet Sören om det här? Vad är det för fel på Pontus kan crazy doc. undersöka honom?

LK (AB) s konspirationsteori om att Pontus fick vara kvar i det militära tack vare Sörens goda löparrenommé har visat sig vara korrekt. Efter samtal med en glad Sören på Svartsö bekräftas nu LK: s misstankar att Sören mycket väl kände till Arne Kaati från Lapplands Jägarregemente. Efter hårda förhör innehållande waterboarding erkänner Sören att han även var uppe och sprang med grabbarna och på frågan hur det gick säger Sören – Killarna var ju jägare och man själv var ju glasmästare så man var en bit efter. Även Pontus bekräftar denna sanning då han inser att 15 år av lögn är till ända. Tack LK för ditt enträgna arbete i bästa Janne Josefsson stil att kartlägga sanningen bakom Pontus tid som beväring.

Sören passar även på att bjuda in alla löpare i NVSK till den årliga löpartävlingen på Svartsö (Svartsö Ruset) 8 km som vunnits en gånger av kaosmannen.

Sture ”filtret” Nordlöf berättar ute på Sandövägen för KM- Snö att Vasaloppet var som Åhléns Julrea. Skulle man spruta in snö och göra en backe där inne så skulle förhållandena bli precis som Vasaloppet (Filtret har lovat att maila in en mer uttömmande beskrivning som kommer publiceras utan förbehåll).

Lämna ett svar

Top