Utmärkelser på Årsmötet!

Årets NVSK: are: Är ett pris för den som varit som en ambassadör för klubben och bjudit på sig själv som bara Sture ”Filtret” Nordlöf kan göra. Personen skall kunna stretcha på både sitt eget och klubbens regelverk. Personen skall också ha en god relation till klubbens huvudsponsorer. Att vara en flitig debattör på forumet är också en förutsättning för priset. Personen skall inte sitta i NVSK: s styrelse.

Nominerade:

Martin Nordstrand (Mälarvattnet)

Olof Ekberg (Crazy doc.)

Per Ekman (Ortoped- Per)

Priset gick till: Martin Nordstrand (Mälarvattnet)

Motivering: För hans enastående förmåga att stretcha på gränser och nätverka till fördel för klubben!

Årets Läkare i NVSK: Denna utmärkelse kan bara en sjukvårdsutbildad person i NVSK få. Det krävs att man använder sina läkarkunskaper utanför sitt arbete på medlemmar i behov av vård för blödande rektalpolyp eller en lättare förkylning. Man skall även kunna röra sig utanför boxen och använda sin profession till gagn för medlemmarna.

Nominerade:

Olof Ekberg (Crazy doc.)

Per Ekman (Ortoped- Per)

Erik Fernholm (Doktor-Ebola)

Priset gick till: Olof Ekberg (Crazy doc.)

Motivering: Ingen sjukdom är för liten att ringa till Olle om och ingen tidpunkt är fel. När skärgårdsakuten ger dig ett Kalle Anka plåster på knät och ett bokmärke i handen och en dunk i ryggen håller Olle med en privat vårdplats i friggeboden på tomten.

Ekonomipriset i NVSK: Pris till den medlem som tagit det största ansvaret för ekonomin i föreningen och sett till att inte NVSK slutar som framgångssagan Framfab eller motsvarande skojarföretag.

Nominerade:

Erik Björelind

Motivering: Erik lägger ner all sin lediga tid på klubbens ekonomiska situation. Ingen summa är för liten eller obetydlig att kräva in inte ens av sina vänner eller styrelsekolleger (se bildbevis).

Årets tröttaste åkare i NVSK: Priset syftar till att ge personen en nytändning och att han/hon skall rycka upp sig och ta hand om sitt fysiska liv. Priset är även en varning till mottagaren att föreningen förväntar sig mer av personen i fråga. Kort och gott: trött i dag men förhoppningsvis pigg i morgon.

Nominerade:

Lasse Nitare (Vallaguru eller Kungen)
Gustaf
Per Lind (Ordf.)

Priset gick till: Gustaf
Gustaf har visat en sällsynt dålig kharma i skidspåret denna vinter till skillnad från åren innan. Ett rullskidpass och ingen träning på snö är tillräckligt för att dra blickarna till sig i en skidförening. Lycka till med träningen önskar NVSK!

Lämna ett svar

Top