NVSK limmar på GLIDs reporter

Som ett resultat av ordförandes uppmaning på senaste årsmötet att ”för i helvete träna och låta bli att skriva skit på hemsidan” har vi nu hittat en kille som kommer att kunna göra bådadera.
Erik Wickström är webreporter åt tidningen GLID och vi tror att han söker efter en ny klubb, fast hans medvetna jag inte nåtts av den insikten än. Wickström har som meriter bl.a. vinst i Göteborg Marathon 2006 (2.32) och en 12e plats i Lidingöloppet. Om än imponerande överskuggas detta förstås av en världscupvinst i rullskidor 2002.

Tre hinder finns för att Erik Wickström skall bli medlem i NVSK:

-Han vill ha ett sexsiffrigt övergångsbelopp,

-Han vill inte skriva eller läsa om spjutkastning på en skidklubbs hemsida,

-Han vill hellre skriva åt GLID
Istället för att resignera inför dessa till synes omöjliga odds har NVSK påbörjat en kampanj:

-Alla pengar som Mälarvattnet får in på reparation av carbonstavar går till Wickströms övergångssumma och den borde då vara hemräknad oktober 2052.

-Vi lösenordskyddar spjutartiklarna på hemsidan och låtsas istället hålla på med olika varianter av skidrelaterad verksamhet

-Eriks flickvän Ida har tröttnat på GLID och har villigt låtit sig mutas med ett medlemskap i NVSK. Som alla vet går vägen till en mans hjärna genom flickvännens vilja.

Tro mig när jag säger att vi snart ser Erik i panik lägga klister ett par minuter före starten av ett seedningslopp där han gjort misstaget att ta vallatips av Kaosmannen, som förevigar det hela med en digitalkamera till gagn för den fortsatta och eviga produktionen av artiklar.

Lämna ett svar

Top