En vass jägare

På sumpans hemsida, som jag har lite svårt att manövrera, får jag ingen indikation om att detta uppmärksammats och det skall nog tolkas som att det är ett resultat som ingen höjer på ögonbrynen över norr om tullarna.

Jag tror att denna miltid vid en jämförelse skulle stå sig mycket bra i skidsverige och naturligtvis blir första reaktionen att det är något jägarfuffens på gång.

Jag ringer Hugo:

-Stämmer tiden?

-Nja, banan var inte kontrollmätt men jag tror att jag är god för 33 min på milen.

Även 33 min är ju en respektabel tid och nu blir förhoppningen att Hugo gått över till friidrott, men inte:

-Skidåkningen kommer i första hand även om jag springer en hel del på somrarna. I augusti åker jag till USA för att studera och åka skidor på college i Minnesota. Jag kommer tillbaka i juni nästa år så tyvärr kommer jag att missa både Lidingölopp och Vasalopp. Jag planerar däremot att åka amerikanska vasaloppet och skall delta i collegeserien i skidor.

Den 69 kg lätte Hugo, som påstår sig ha ett förflutet i hockeyrinken och just nu klarar 72½ kg i bänkpress, kommer mest till sin rätt i kuperade skidlopp och säger sig vara relativt svag vid ren stakåkning. Detta förhindrade inte att han i årets vasalopp bet ihop från Eldris in i mål med en snitthastighet just under Jerry Ahrlins.

Hugo hinner inte prata så länge eftersom han skall ut på dagens tredje pass men han avslutar med att gratulera NVSK till att ha utvecklat framförallt rullskidåkningen i Stockholm.
Vi önskar lycka till i USA!

Bonusmaterial

Om du som Hugo vill posera framför en medaljongtapet med din klubbs logga så kontakta min svärfar Reklammannen. Han har gjort medaljongtapeter av bland annat Jesus och Bob Hope.

http://www.tdesign.se/

Lämna ett svar

Top