Stil i skidspåret!

Nu när det åks rullskidor för fullt kan det vara på sin plats att uppmärksamma de olika klädstilarna som förekommer. Fick ett mail från skiddoktorn från Ågesta och tillika Jordbävning som skrev så här i sitt mail:

Då jag noterat ditt intresse för unika märkesprodukter bifogar jag härmed en idolbild från 90-talet.

Bilden är troligen tagen i en stuga i Grönklitt. Jag behöver alltså inte be dig uppmärksamma de unika Lindenshortsen av märket Sub 4(Fab 5) med nyloninnerbyxa. Nästan omöjliga att slita ut. Jag har kvar två par fortfarande. Löjligt att påpeka det direktimporterade isostarbältet från Norge för märkesikonen från Värmdö (söndermöglat sedan länge, då doktorn alltid har sportdricka i bältet(enl principen, Train high-compete hiegher, vilket radikalt förkortar livslängden på det samma, samt de regnbågsfärgade, kultförklarade Briko glasögonen. Tyvärr upplagda på biltaket efter ett av alla otaliga skidpass på Ågesta och därefter fruktansvärt borta. Inköpspris 795:-!

Ha en skön sommar eller som Artur Forsberg skulle säga ’Långa ljusa dagar=två pass om dagen!!

Doktorn

Kom ihåg att följande klädval under sommaren ger intryck av led 10 utan koll.

 Gul nylonjacka

 Användandet av reflexväst vid strålande sol och plus 30 grader

 Trädgårdshandskar (det finns rullskidhandskar att köpa prata med Nitarn eller klubbmästare snö).

 Friggo hjälm (Förlåt Hammer men tankarna går till Rex-mannen och hans totala brist på insikt vid val av kläder)

 Öronvärmare

Fler förslag kan lämnas på forumet och kanske resultera i en stilguide för åkare i NVSK!

Lämna ett svar

Top