NVSK i alliansloppet

Mattias Fredriksson spräckte tidigt fältet och vann ohotad. Bakom honom kom Fredrik Byström och Martin Larsson. Bland övriga toppåkare kan nämnas Tobias Westman, Fredrik Persson, Daniel Tynell och ett gäng norrmän från team Mekonomen och juniorlandslag.

I klassen D19-20 gjorde Emma Jansson ett lopp som räckte till guld och kusinen Jonna Jamell tog silver i D17-18. Två bronspengar blev det genom pappa Peter Jamell i H45 och Olof Ekberg i H 35.

Snabbaste NVSK-åkare var Andreas Johansson som stora delar av loppet drog klungan med toppdamerna Maria Rydqvist och Sandra Hansson. Andreas hade den goda smaken att bryta stavspetsen 500 m före mål och damerna kunde göra upp ostörda.

Resultatlista alliansloppet:

http://www.tsok.se/filarkiv/res/alliansloppet/Resultat%20med%20mellantider.pdf

Lämna ett svar

Top