Stures dilemma

Jag har hamnat i ett dilemma. Jag har vid flera tillfällen råkat skriva för långa inlägg i forumet och jag har nu blivit varnad för detta och törs inte skriva i forumet längre. Jag skulle vilja gratta alla åkare för jättefina insatser vid Alliansloppet och jag undrar om någon kan förmedla denna hälsning någonstans i hemsidan från mig.

Angående forumet:

Vid de tillfällen jag skrivit för mycket i forumet så har ambitionen varit att skriva endast ett inlägg som är tänkt att bli under 1000 tecken. När man väl börjar skriva och plötsligt ser att tecknen inte räckte till så blir man alldeles ställd. Vad att göra, låta allt gå förlorat och skita i och skriva något eller skicka en halvfärdig berättelse.Jag har då valt att skicka den halvfärdiga berättelsen och då känns det konstigt att inte berätta resten vilket jag då gjort och därmed brutit mot regel 5.
Snacka om att komma i en konstig sits. Hur man än gör så gör man fel.

Kan inte vår skickliga webbmaster komma på något som man kan göra när detta problem uppstår, som

tex:

* Göra så att det går att återkalla det senast skickade inlägget.

* eller skapa en knapp man kan trycka på om det blir fler än 1000 tecken så att inlägget går som tex ett mail eller meddelande till någon som jobbar med hemsidan, och att det då går att lägga ut som en nyhet eller att det hamnar någon annanstans på hemsidan (om inlägget håller måttet villsäga).

Då jag inte har de skickliga författartalanger som Mattias har så klarar jag inte av att bedöma när jag börjar skriva att inlägget kommer bli för långt.

Det hade varit jättekul att åka Alliansloppet. Jag får satsa på det nästa år om hälsan tillåter.
Lasse du som brukar ha koll på det mesta, fanns det någon H50 och H55-klass vid Alliansloppet. Om detta fanns vilka var medaljtiderna då i dessa klasser?

Angående Telia-SM som jag var med på så var det en stor upplevelse. Tävlingarna genomfördes i många olika idrotter. Det var ca 1000 aktiva och uppåt 500 funktionärer. Jag ställde upp i cykel och jag cyklade 30 km tempo. Då alla tävlingar skulle hållas inom ett visst område så blev tempobanan inte den optimala då den innehåll många långa jobbiga backar. Men vilket race det blev. Jag fick uppleva något av det mäktigaste och häftigaste jag varit med om i idrottssamanhang OJOJOJ.
Jag skulle vilja berätta om detta (gärna på hemsidan men jag törs inte skriva i forumet längre) då jag inte klara av regel 5. Jag får väl berätta detta muntligen till er någon gång framöver om ni är intresserade.

Hälsningar från: Regel-5 skurken Sture

Bästa Sture,

Maila mig på mattias@nvskidor.se så kommer allt du skriver att publiceras på bästa nyhetsplats.
Har även kontaktat Björnstorps IF (broderförening) som kommer förutsättningslöst publicera allt du skriver. Vill gärna ha en rapport från vår vänförening Telia!

Lycka Till!!!

Lämna ett svar

Top