LIDINGÖLOPPET 2008

Lidingöloppet kan upplevas på många sätt. Jag valde att uppleva det med Mälarvattnet. Mälarvattnet är NVSK: s svar på en blandning mellan Janne Josefsson och Ricky Bruch.
Killen som inte drar sig för att säga sanningar och påpeka när folk inte har någon koll. Det som kom fram under Lidingöloppet är att NVSK har några grymma värvningar på gång. Allt tack vare klubbens mera avslappnade attityd till skidsporten. Allt är inte snor och blåextra som vissa trötta föreningar verkar tro.

Mälarvattnet visade sig ha koll på många löpare denna dag. Uppmärksamheten riktade sig till gamla ex och några multisportare med bandana och Camelbag som accessoarer under loppet.
Talangen var där (se bild) och i bästa NVSK stil ledde startgrupp 7 åt fel håll efter start. Alla skrattade gott åt talangens fellöpning som orsakade kaos och irritation bland de som tog rygg på Sveriges nästa skidlöfte. En vän till Mälarvattnet som sprang visade sig få en arbetsdag betald för sin prestation. Mälarvattnet inser nu Sveriges mest vältränade officerare befinner sig på Lidingö denna dag. Mälarvattnet tror sig ha fått reda på en statshemlighet då landet står försvarslöst sista söndagen i september.

Mälarvattnet noterar snabbt att Herbalife är sponsor. Följande dialog utspelar sig

Martin – Haha ett skojarföretag

Mattias- Hehe som jugoslaviska pyramidspel?

Martin – Ja just det! Fast bättre! Du lurar din bästa vän att köpa dyra produkter som gör att du tappar håret och presterar som ett blåbär.

Mattias – Helt underbart, kan jag citera dig på hemsidan.

Martin – Ja sanningen måste fram till varje pris. Titta en Herbalife-funktionär hon har gott på en sådan där utveckla dig kurs och tror sig ha koll på livet.

När vi står där och skrattar åt detta skojarföretag så kommer en Herbalife –funktionär förbi och delar ut choklad till löpare som gått i mål. Med devisen – Det finns inga gratisluncher ringande i öronen bestämmer vi oss får att titta närmare på gratischokladen. Det visar sig att år 2006 inte var något bra år för Herbalife. Chokladen som delas ut är från 2006 vilket förklarar deras givmilda attityd. Skratten vill aldrig ta slut.

Herbalife är ett så kallat MLM-företag vars affärsidé är att lura sina vänner köpa dyra produkter och tjäna pengar på Lidl kvalité.

Nästa gång du funderar på att stå själv i skogen som Olle Yttermo och se 13 000 löpare passera. Ring NVSK så får du uppleva mer…

Lämna ett svar

Top