Tisdagsträning

”Grymt kul att det var så många på träningen igår kväll i Hässelby.
Hela 17pers lyckades hitta ut till tippen, som är hässelbys högsta punkt, våran aldeles egna sopptipp, men vi kan säga fjäll istället det låter ju lite bättre 😀

Träningen bestod av mycket svett och en hel del vurpor vilket slutade med att en drös gick ner för backarna i stället för att åka! Vilket bidrog till att en hel del åkare åkte på ledarpisk,gubbpisk och hör å häpnad TJEJPISK 😉 skärpning grabbar (crille)

Sen hade vi även 2 gröna jägare på besök .. som ville vara med på våran grymma träning 😉 väldigt roligt att ni ville vara med igår så vi blev lite fler på intervalllerna som kunde fightas 😀

Ses i Hammarby backen på Torsdag kl18.30 ”

Rs Emma

___________________________

Själv kom jag som fotograf lite sent, så jag missade första trekvarten. Jag var även som taxichaffis helt desorienterad då jag själv skrivit fel adress på kalendern – men efter lite om och men hittade jag en stor skara rullskidåkare på Krossvägen nära brandstationen. 17 st rullskidåkare åkte under Mats träning denna kväll. För mig var det ett antal okända ansikten, men även en del bekantingar. Bl. a. Håkan ”Skåningen” som är på Stockholmsbesök. Skåningen tyckte inte riktigt det var ”nybörjarvänlig” träning. Själv har jag svårt att bedöma detta, då jag för att komma ifatt övriga från bilen inte ens hann spänna på mig hjälmen, ramlade och stukade tummen. Detta var en utmärkt ursäkt för att i stort sett bara stå och titta på och fotografera.

Dagens träning började med lite kurvtagningsövningar där denna teknik övades in. Denna missade jag dock. Kvällen avslutades med backintervaller med både stakning ochfrånskjut, (samt även diagonal tror jag).

Peter Jamell körde på skateskidor, annars var de flesta utrustade med klassiska skidor och reflexväst.

Kan man ta sig till Hässelby på tisdagskvällarna rekommenderar jag helt klart detta. Träningen ser lite olika ut från gång till gång berättar Mats.

Lämna ett svar

Top