Nya klubbkläder – OBS Extratext !!!

Det vi kommer att erbjuda till att börja med är ett tvådelat tävlingsställ i lycra med vår helt egna design för ca 1200 kr.

Prover för att kolla storlek kommer att finnas på Runners Store, Måndag och Tisdag (1-2 dec) denna vecka. Sedan tas de med upp till lägret.

OBS, du kan välja olika storlek på över- och underdel.

SENAST Tisdag den 9 december måste vi få din beställning för att du ska vara säker på att kunna köra i våra färger i vinter. Leverans sker i början av januari. Du som tänker tävla i Nacka-Värmdö SK´s namn där klubben betalar startavgiften måste bära klubbens kläder.

Beställning görs på RS eller på lägret i samband med provning. Eller via mail eller tele till Lasse eller Gustaf.

För er som ej har möjlighet att prova kommer här lite info. Ta dock ej detta som 100% exakthet

XS = längd 155-165cm, bröst 80-88, midja 68-78

S = mellan XS och M

M = längd 170-175cm, bröst 92-96, midja 80-84

L = mellan M och XL

XL = längd 180-185cm, bröst 100-106, midja 88-94

___________________________

OBS att vi snart beställer!

Vi kommer att sätta oss i slutet av veckan för att gå igenom beställningar och slutdesign. Att vår konstnärligt duktiga hemsideansvarige Gustaf kämpat med utseendet, borgar för att dräkterna kommer att bli något alldeles extra. De som beställde dräkter förra säsongen kommer självklart få tävla i dessa, men jag lovar att ni kommer bli avundsjuka på den nya dräktens utseende.

För att klubben ska betala avgifter vid de tävlingar som bekostas av klubben krävs att klubbdräkt används!

Det som gäller för ersättning vid tävling är:

– Klubbdräkt

– Tävlingar som styrelsen beslutar – i första hand alla DM-tävlingar och ett antal utvalda långlopp.

– Att man bidragit till klubbens inkomstbringande verksamhet (Värmdöloppet, Sthlm Marathon, spårröjning mm), eller på annat sätt hjälper till med klubbens verksamhet. (Känner du dig tveksam om den sista punkten, hör av dig till styrelsen – det finns alltid saker du kan göra för att komma med på den aktiva listan.)

I det brev som skickats ut nyligen står att läsa:

Att tävla för NVSK

För att få tävla för NVSK säsongen 08/09, ska du ha betalt medlemsavgiften. NVSK kommer att betala anmälningsavgiften för aktiva medlemmar som vill åka DM- tävlingar i Stockholm samt andra av styrelsen sanktionerade tävlingar. Motprestationen är att Du som tävlande skall ha klubbens tävlingskläder på dig under tävlingen. Är Du intresserad av att delta på en tävling skall Du innan anmälningstiden går ut, kontakta Lasse Nitare som anmäler åkare till tävlingar. Kontakta Lasse gärna dagarna innan tävlingen så vi kan samåka till tävlingen och prata valla. Det går givetvis bra att anmäla sig själv till tävlingar men då betalar inte föreningen anmälningsavgiften.

Tävlingsdräkt

En ny tävlingsdräkt kommer att tas fram under säsongen. Kostnad kommer att ligga på ca 1200 kr. Vi kommer med mer information på hemsidan. Är Du intresserad så hör av Dig till Lasse eller Gustaf. Vi kommer att vara tvungna att ta upp förbeställningar.

Resa till tävling

Beroende på intresse kommer en eller flera bilar att åka till tävlingar. Till DM-tävlingar betalar föreningen milersättning och till andra tävlingar betalar de som åker i en bil ersättning till chauffören.

Vilka tävlingar kommer NVSK att åka?
De tävlingar som i första hand kommer att köras är alla Stockholms DM-tävlingar samt en del seedningslopp inför vasaloppet. Har Du planer på att åka vårt eget Värmdölopp försök att redan nu ordna funktionärer som kan ersätta din insats. Tankar finns även på att åka något av långloppen i Europa om intresse finns bland övriga medlemmar. Vasaloppet är vid sidan av Värmdöloppet förenings höjdpunkt. Vi arrangerar även en Vasaloppsresa, se separat info nedan.

För att betraktas som aktiv skall du ha hjälpt till vid klubbens inkomstbringande verksamhet eller på annat sätt hjälpt föreningen i överenskommelse med styrelsen. Ta kontakt med styrelsen om du har möjlighet att hjälpa till!

/Lasse

Lämna ett svar

Top