Bilder från helgen 4

På vägen hem efter arbetet går jag förbi RS för att se vilka NVSK: are som är där denna fredag! Ser mälarvattnet står och hänger på en Sportfulmonter och följande dialog utspelar sig:

Mattias –Haha Mälarvattnet

Martin – Va faan är alla här!

Mattias – Vad är det som händer här?

Martin – Har varit här sen kl. 15.00 (klockan är nu 17.34). Försöker hitta mig själv och få struktur på livet, är ju tävling i helgen! Sen kom Toa-Erik och jag har pratat med honom i 2 h om hur man ska segla när vinden kommer akterifrån. Helt sjukt intressant, den där killen ha koll. Har inte lärt mig så mycket på alla mina år i Sjöscouterna…

Avslutar mitt besök på RS och hör hur Toa- Erik stå och pratar med lill-stekaren om damer och silicon-spray till sina nyinköpta ”rugg skidor”.

Hoppa över fredagsölen nästa vecka och gå förbi Runners Store som bjuder på kokkaffe och trevlig stämning…

Lämna ett svar

Top