Ett besök på Runners Store

Alltid lika trevligt att besöka vår sponsor! Johan var glad som en happy camper och berättade roligheter…Denna förmiddag var även Stor- Lappen där och berättade om hur bagagevagnen körde över hans skidor.

Nere på bottenvåningen står Stockholms nya långloppskungs ”Rugg” skidor. Johan berättar i förtroende att KM- Snö kommer valla sina Vasaloppsskidor här i kväll. Johan tittar sig oroligt omkring då han inser att denna information inte borde komma ut då klubbens celebritet vill valla i ensamhet…

Johans nya ord nere i ”källaren” Hotbox för dig som vill veta mer om begreppets innebörd:

A hotbox, a slang noun used to refer to a woman who is eager for sexual intercourse

Hotboxing, a method of waxing skis, using a heated box to melt wax which is then applied to the bottoms of the skis

Lämna ett svar

Top