Lycka till i Alliansloppet …

Byt ut JO på bilden och tänk er istället Andreas, Olle E och H-Peter på bilden, så får ni Allianslopps-gänget för iår. Inte illa.

Hoppas att alla är lite mindre oroliga nu när anmälan är gjord. Sture har varit på mig som en hök för han inte verkar lita på organisationen i NVSK. Mottot är att vara ute i sista stund, om det skulle komma en eftersläntrare som ville anmäla sig… Don´t worry Sture – be happy!

______________________________________

I år hoppas jag att NVSK kommer starta med ännu fler deltagare på denna otroligt trevliga rullskidtävling. Förra året var vi 11 glada deltagare, se vidare https://www.nvskidor.se/artikel/122/ . Några av dessa missade festligheten på kvällen p g a någon form av lättja. Själv rekommenderar jag denna tilldragelse kanske i än högre utsträckning än själva loppet… (?) ( https://www.nvskidor.se/artikel/123/ )

Är du intresserad av att delta på Alliansloppet, skicka mig ett mail på lasse@nvskidor.se , så ska jag se till att vi gör en anmälan via klubben. Skriv vilken klass du deltar i, om du ska sova över samt om du ska delta på festen på kvällen.

Jag hör sedan av mig till alla i början av augusti via mail eller telefon. Sista anmälan är 14/8, men jag återkommer med information om när jag vill ha senaste anmälan till mig ifall du vill slippa anmäla dig själv. Se vidare info på alliansloppets hemsida, www.alliansloppet.se .

Lämna ett svar

Top