Hornbergsloppet 2010

Undertecknad hamnade i andraklungan och kroknade på klassiskt manér sista kilometrarna, vilket bland annat medförde jordbävnings- och jägarstryk.

Elitleds-hasse torde blivit bästa 08-åkare.

Johan Myhr (egentligen 08:a men plågsamt trogen en gammal jämtländsk hemmaklubb) gjorde mycket dragjobb på skidor utan fästvalla, vilket straffade sig i kärvföret och fick honom att bli så trött att han”såg gubbar” (vilket det i och för sig fanns gott om)

Ortoped-Per förklarade efter loppet med en mugg varm saft i handen att mjölksyran gjort att han haft en hallucination i form av att åka förbi Pontus Kaoset Nylander.

Senare visade sig detta vara sant och även Pastorn hängde av Pontus. Detta bekom inte Pontus som tyckte att detta lopp givit stort mervärde, förmodligen beroende på en minneslucka från km 27 och in i mål.

Övriga NVSK:are vet jag inget om och så gott som inga bilder är tagna eftersom jag mest satt och väntade i Pastorns 850 efter loppet.

Resultat:

http://www4.idrottonline.se/ImageVault/Images/id_207737/scope_0/ImageVaultHandler.aspx

Bonusmaterial

Håll till godo med ett par bilder från förra helgens PR-arbete med skyltning inför Värmdöloppet. Observera att kaoset förvarar sina finskidor på flaket till glasmästeribilen, bredvid ett vattenpass.

Ingen förklaring finns till varför en tre cm lång gurkstump från trettonhelgen ligger i glasmästeribilens instrumentpanel

Lämna ett svar

Top