NVSK:s möhippeservice

”Det är genialt, fattar ni inte, vi lockar ju horder av tjejgäng då. Alla har druckit champagne och värvas hur lätt som helst medan mön får en duvning i skidåkning” mässade Nitare på ett extrainkallat styrelsemöte.

Styrelsen lät sig inte imponeras, för alla vet att längdskidåkning är en utdöende sport som sprattlar till i en dödsryckning i denna årtusendets sista vinter.
Dock var Nitarns engagemang rörande och styrelsen gick med på att annonsera i Bröllopsmagasinet och Amelia Brud.

Tre nivåer finns nu att välja på: Bas, Silverkant och Gnistregn. I alla paket ingår alkohol eftersom Nitarn´ är övertygad att detta kommer att krävas för att lyckas i uppsåtet.

Baspaketet består av hembränt och vichyvatten medan mön får titta på en skidåkare som åker förbi på nära håll och luras att tro att hon skall få en tekniklektion.

I Silverpaketet byts det hemkörda ut mot Asti Cinzano, mön får titta på skidåkaren som åker förbi på nära håll och luras att tro att hon skall få en tekniklektion men får bara en kort föreläsning om klassisk skidåkning där bland annat skidans glid- och fästzoner pekas ut. Om mön inte druckit för mycket kan hon få prova att klossa ut lite burkvalla.

I paket Gnistregn ingår äkta champagne och efter föreläsningen genomförs en riktig tekniklektion med minst 4 minuter diagonalåkning utan stavar, åkning på en skida, smirrestak mm och sedan avslut på valfritt elljusspår.

Eftersom mön kan vara berusad upprätthålls säkerheten för övriga åkare i spåren genom att hon bär reflexväst.

Håll nu till godo med några bilder från NVSK:s första möhippeuppdrag, utfört vid Hellasgården gångna helgen

Lämna ett svar

Top