Röda armén störst och bäst-igen

Ur skuggorna steg Patrik Attila Attemark som tillsammans med nyförvärvet Claes Lyftkranen Från Mocksfjärd Björling lade grunden till triumfen.

Mycket mer finns att skriva om detta, men vi kan så här långt konstatera att bland våra konkurrenter kunde The big green machine från norr inte knyta ihop säcken kring sina klassåkare, med undantag för Sebbe Skatespjut kom in som ensam topp 500.

I och för sig har sumpan under säsongen inte gjort någon hemlighet av att man prioriterar rejsverksamhet bland sina elitåkare(korta, kuperade lopp med färre än 20 anmälda)och då går ju vasaloppet fetbort.

Jordbänningarna gjorde en pålitlig insats och kom tvåa efter NVSK i kampen om bästa vasaloppsklubb.

Nacka Värmdös Röda armé blickar förtröstansfullt fram mot bland annat fler vasalopp och återkommer med information om ytterligare några spännande nyförvärv och satsningar som gör att vi kommer ha mycket goda chanser att ro hem bucklan igen och igen och igen.

Mer om själva vasaloppsresan kommer i separat artikel eller aldrig.

Lämna ett svar

Top