Marathon 2010

Återigen en tid över 3 timmar (3:04:31), men i år får du vara nöjd ändå Olle, eftersom du knappt kunde ställa upp p.g.a. skador. Övriga som sprang för klubben var Patrik Ytterman på en 2:a-plats med tiden 3:07:24. Patrik Attemark sprang som ensam person för någon konstig änglaklubb för att hedra Mattias Svahn (?), men får väl räknas som 3:a med tiden 3:12:51. Sedan kom ”Pastorn” in på tiden 4:15:36. Huruvida Magnus Andersson eller Myhren i hans ställe sprang eller inte är svårt att säga, då namnet Magnus Andersson är lite för vanligt i resultatlistan.

Flera kända namn var anmälda i klubbens namn, men utan att ha kommit till start. Två stycken att nämna är Andreas och Gustaf, vilka båda föredrog bröllopsfester i stället för joggingskorna.

I övrigt kan sägas att funktionärsbiten klarades av med bravur, trots endast 15 funktionärer. För att ytterligare kaosa till det lite, glömde undertecknad alla viktiga papper hemma. Därför lämnade jag över den orangefärgade chefsvästen till Erik så länge jag kunde. Mattias fick agera hare och förlöpare vid alla slussningar. Ahti och Juhani Karanta fick det otacksamma jobbet att mota bilar borta vid Valhallavägen/Odengatan, eftersom finska kan vara bra när man ska prata med långtradarchaffisarna som ska ner till Värtan. Juhani sa att det var det värsta han gjort i livet. Du och Ahti ska bli rikligt belönade för ert slit där borta!!!

Grattis Olle till den fortsatta titeln!

Citat från forumet

Olle 2010-06-07 09:17

”Jag såg dig Sture men käkmusklerna kunde inte formulera ord då de var upptagna med att hålla tillbaka en sportdrycksspya efter att ha klättrat de 4 höjdmetrarna upp mot Valhallavägen.
Myhren sprang i Magnus Anderssons namn och bröt. Doug Lansky sprang med startnr 207 och klockades för 1.26 på halvmaran (personligt rekord) och fick sedan betala för det (1.50 på andra halvan) ”

Lämna ett svar

Top