NY TÄVLINGSDRÄKT

Vi har för tillfället M, L och XL av herrmodell. Vi har även beställt S och XXL av herrmodell samt S, M och L av dammodell, vilka läggs hos RS så fort de kommer. (Vi talar om här när de lagts ut.) Dräkterna ligger bakom (i plastpåse på en krok på lagret), så prata med någon i personalen.

Modellen är den tunnaste Trimtex-tävlingsdräkten. De som var med på lägret hade möjlighet att prova de tre storlekarna av herrmodellen vi fått låna. De är ganska små i storlek.

Exakt hur du beställer kommer i denna artikel inom några dagar, då det är brottom med beställning. Vi kommer inom kort lägga ut ett senaste datum för beställningen. Exakt pris kommer inom kort. Du kan självklart välja olika storlekar i över- och underdel.

Pris är fastställt till endast 1200kr, efter subvention med 10% av klubben.

Du kan maila dina beställning och storleksuppgifter till info@nvskidor.se
!!OBS!!!! Detta ska ske senast Måndag 20/12.
Hinner du inte prova, mail så kanske någon annan i din storlek redan beställt och vi kan lägga dig på samma storlek.

Lämna ett svar

Top