NVSK-andan

Vårt uppdrag att sprida goodwill över klubben införlivades mer än väl.
Med korv från värmdöloppet skulle vi ösa ut korv till alla skidåkare som fanns i närheten.
Det visade sig att nvsk-korven (900 st över från v-öloppet) hade ätits upp då dessa hade hamnat på stadsmissionen och Mättat hungrande magar. Så det blev en inköpsrunda till kvantum och handla upp deras lager av wienerkorv.
På tradera lyckades vi ropa hem ett konkurslager av nypon och blåbärssoppa. Leveransen gick perfekt och landade nacka golf vid 9.30. Så vi gödslade ut de små portionsförpackningarna till
alla positiva skidåkare (100%) denna soliga dag. Volymen på konkurslagret var lite difus så det lär bli ännu en runda till stadsmissionen.
Nvsk’s barnskidor kom väl till pass, där skidproffsen Anna, Andreas, Mattias o Gustaf höll skidlektioner till både nutida och framtida skidlöpare i ronnys fina träningsspår, dubbelspår för optimal pedagogik
Samtidigt som denna struktuerade aktivitet förlöpte avgjordes damernas dubbeljakt i holmenkollen,
Så 42 tummaren från familjen Drakenbergs vardagsrum var stationerad på NVSK’s improviserade vätskekontroll. Kalla o co gjorde så gott de kunde mot norskorna men det räckte som väntat inte riktigt ända fram. Så vi får hoppas på Hellner på söndagen.
Tanken var att vi skulle sluta vid 13-tiden men då var det full fart på PR-byrån NVSK så vi rundade av evenemanget vid 14-tiden och ser framemot KM-et som kanske kommer eller inte. Framtiden på nvskidor.se får visa det.

//skidrektorn

Lämna ett svar

Top