Torsdagsträning 15/9

Eftersom kvällens träningsansvarige, Ostbågen, var 30 minuter sen hölls en spännande teorilektion av Mattias, som några kvällar tidigare skulle lära sig av Värmdörullsegraren Adam Johansson hur man Finsprätter med stavar.
Take home message var ”det blir väl mest att man kör på”.

Fyllda med denna nyvunna kunskap kunde vi under Ostbågens visselpipeprydda ledarskap springa upp och ned i de delar av Hammarbybacken som är så branta att alla eventuella ansatser till skidlik teknik är meningslösa.

Skoningslöst drevs den allt mer utspridda skocken längs sluttningen och nådde efter ett antal slumpmässigt ihopsatta intervaller backens topp. Där kunde vi enas kring att att en viss gemenskap uppstått och att vi kör igen nästa torsdag, då under Vibra-Mats och Mattias ledning.

Ostbågen själv kommer inte till backen då han ska springa Lidingöloppet två dagar senare och från flera håll har fått höra att hans chanser att prestera på 3-milen ökar om han inte surar ner benen fullständigt så tätt inpå

Lämna ett svar

Top