Rullskidträningen söndagen 2/10

Bl.a. de nya bekantskaperna Sten och Rikard. Vi övriga var JO, H-Peter, O-Per, Sture, och undertecknad.

Som tur var hade O-Per med ett par gamla skor jag köpt för en krona på Tradera som hans dotter lånat ett pass. Rikard hade nämligen glömt sina skor, och lyckades få ner sina fötter i ett par 42-or.

Vackert väder och bara glada miner!!!

Vi var ett antal som åkte i shorts och t-shirt denna vackra dag. JO hade långärmad tröja och var tvungen att kavla upp ärmana. Då börjar Sture undra ifall han ska sätta på sig ÖRONLAPPAR!!! Till slut valde han dock att köra utan, dock med hermetiskt inbäddad i vindtät jacka och dessutom reflexvästen utanpå.

H-Peter vill starta lite tidigare nästa söndag. Start 09:00! Vi parkerar då ytterligare några hundra m bort på Mörtviksvägen, där infarten är till Johannesdal. Detta då parkeringen vid lilla nedklottrade huset börjar bli för trångt för nuvarande antalet bilar.

Lämna ett svar

Top