Helgens aktiviteter

Jodå. Maria och Tomas sprang terrängloppet SpringCross på Djurgården. Fina placeringar blev det, Maria 6a över 12 km och Tomas 16e på 18 km-sträckan.

Mange avslöjar på sin blogg att han roat sig med blockträning som bygger på att slita ned kroppen med några uberjobbiga pass i rad. I Manges fall ingick bla 3½ timme i en slalombacke och Aborrbacken x 25. Festligt. Kolla själva:

http://magnusultra.blogspot.se/

Kaosmannen har sprungit ett av sina längsta pass någonsin enl egen uppgift. Gick lite smått i väggen efter 32 km men var ändå glad som vanligt kan underteckna rapportera som var med som personlig assistent.

Terräng-DM avgjordes i Ursvik. Lite skidåkare på plats men i yngre årskullar. Bland seniorer verkar inte detta evenemang stå högt i kurs. Lennart A Juhlin var iaf på plats för att fylla upp hjärnan med statistik.

Skidfilosofen Yttermo har rotat fram en härlig artikel från 2005 när Jonas Larsson härjade i skidstockholm:http://www.skidfilosofen.blogspot.se/

Lämna ett svar

Top