Lida Loop

”Jag var rätt inställd på att vara publik, men igår kväll började hostan att ge sig, så det anades lite hopp.. I morse var pulsen på normala nivåer, så jag bestämde mig för att köra trots allt. Dock vaknade Maria med halsont i morse, så det blev inget lopp för henne. Lite omvänt mot det väntade..

Själva loppet gick ganska bra, efter den senaste veckans lite ostadiga väder var det småblött i skogen och ganska lerigt och slirigt längs vissa partier. Första två looparna gick riktigt bra, medan det i början av den tredje började kännas ganska tungt. Sista milen blev rätt plågsam med krampkänningar i båda fram och baksida lår och det tappades några placeringar, men ingen total ihopklappning. Slutade med en 13e plats i sportklassen, vilket är en rätt bra förbättring mot 30e platsen förra året. Det lustigaste med dagen var tidsrelaterat. Förra helgen, Stockholm maraton på 2:58:10, idag Lida loop på … 2:58:10!”

Lämna ett svar

Top