Peter Larsson-Rullskidkung i Stockholm

Kampen om Stockholmstronen blev hård men till slut stod Peter Larsson som distriktsmästare i H21 efter att ha spurtat ned Tomas Rotebrostakaren Jelinek.

Damklassen ärades av Lisa Larsens närvaro, hon tog hem vinsten i D21

Det var hygglig uppslutning av åkare på plats från NVSK och SIK. Inga från IKJ syntes till pga ett svampsafari som kolliderade i tid.

Ett litet tillägg är att Peter redan i vintras tog ett stort steg framåt. Framför allt körde han starkt på en del kortare lopp i Stockholm. Men även i Vasaloppet kom Peter på en imponerande 710 placering. Det imponerande med detta var att det var med start från led 3!

Bilden är från läger i vintras med träning tillsammans med Mats Larsson genom ”Träna för Vasan”. Under detta läger fick Peter en del viktiga tips från Mats. Dessutom dömde Lorentz ut Peters skidor, så den duktige sliparen klämde fram nya lagg åt Peter på Top-Sport i Funäsdalen.

Lämna ett svar

Top