SM-guld och Haninge Trail

Peter Larsson visade att DM-guldet på Värmdörullen häromsistens inte var en tillfällighet. Över 48 km rullskidor på SM i Lidköping vann Peter H40 solklart och tiden hade räckt till 6e plats i H21.

Peter låg med den ca tio man stora förstaklungan i ca 38 av 48 km när han hamnade lite olyckligt i en grupp på tre som blev avhängda. Mot slutet körde han från sitt sällskap och sluttiden blev blott 1½ min långsammare än segraren i H21!

Resultat SM rullskidor:

http://www6.idrottonline.se/ImageVaultFiles/id_498016/cf_69694/SM-prel.PDF

På Rudan gick det långsammare men var kanske lika jobbigt när premiären av Haninge Trail avgjordes. Det bjöds lera och kupering i ett som alltid förträffligt arrangemang när IKJ står bakom.

Naturligtvis lockade lagtävlingen i 16,7 km-tävlingen, där de tre bästa tiderna i resp klubb räknades samman. Vi hade ett bra herrlag, med snabbe Daniel FC, ny i klubben, som starkaste löpare. Redan på pappret såg det dock svårt ut att rå på Sumpan och det gick inte. Tyvärr fick vi ta stryk även av arrangörsklubben IKJ men slog Yuppie,

På damsidan hade vi inte uppställning för ett lag men Maria och Åsa körde vad som gick ändå och Maria sopade hem klassegern!

I motionsklassen över 5 km var det barnrikt i täten. Viktor Åberg IKJ född -02 kom in på 3e plats, Lisa och Arvid Ekberg blev 5 a resp 6a.

Johan Ekberg vann motionsklassen över 10 km.

Resultat Haninge Trail:

http://www5.idrottonline.se/ForeningenIKJHaninge-Friidrott/Resultat/

Lämna ett svar

Top