Funktionärer till Värmdöloppet

Värmdöloppet är klubbens stora arrangemang som gör det möjligt för oss att bedriva en omfattande verksamhet med låga avgifter. men det blir inget lopp av sig självt utan vi behöver funktionärer.

Det finns många arbetsuppgifter som skall lösas, många ordnar vi med hjälp av andra föreningar men det behöver även fyllas på av våra egna medlemmar.

Förutom funktionärsuppdrag på själva tävlingsdagen, den 3 februari kommer vi även behöva vara ett antal som bygger upp skidstadion och startområdet lördagen den 2 februari. Om snön inte är tillräcklig behövs det även skottas i veckan innan, men det återkommer vi till här på hemsidan,

Vi säker även två personer som engagerar sig lite i förväg och tar ansvar dels för Startområdet, (byggnation, arbetsledning och planering, alla skall in i rätt fålla, dela ut chip, ta hand om överdragskläder och möta upp med ett glatt leende), och dels för Målområdet (byggnation, arbetsledning och planering, se till att logistiken fungerar bra för åkare och funktionärer och inte minst alla publik, att det skall vara kul och trevligt i målområdet.

Så meddela dig redan nu att du kan ställa upp som funktionäre genom att maila till erik@nvskidor.se.

Lämna ett svar

Top