Barn- och ungdomsträning

Syftet är att stimulera utveckling av längdskidåkning för barn- och ungdomar i intresserade klubbar. Ta nu tillfället i akt ni klubbar som har en slumrande barnsektion att skaka liv i, eller som kanske vill ha tips att utveckla verksamheten ytterligare. Huvudstaden behöver fler skidåkande barn!

Förhoppningen är att vi ska få många barn på plats, att barnen ska få träna skidor och att vi ledare kan se och peppas för att sedan kanske komma vidare med egen utbildning eller fortsatt samverkan i någon form.

Vi startar 18.30 vid åkområdet kring portalen (inre parkeringen). Vi håller på omkring 1½ timme. Pistade ytor för lek och träning kommer att finnas liksom utrustning för olika övningar. Personlig skidutrustning ansvarar klubbarna/åkarna själva för.

Detta mail går till den sändlista som skapades i samband med skidförbundets möte nyligen, vidarebefordra det gärna till personer i andra klubbar som du tror kan vara intresserade.

För att förbereda kvällen på bästa sätt ber jag er som tänker nappa på detta att till mig anmäla antal barn och ålder.

Hör av er om ni har några frågor, annars väl mött!

/Olof.ekberg@ptj.se 0708651742

Lämna ett svar

Top