Klubbfest – anmäl dig nu!

Årets klubbfest går av stapeln fredagen den 3 maj, i restaurangen vid Nacka Golfklubb. Starttid 18:30, notera dock att Gustaf håller i ett träningspass redan 17:00, och därefter är det dusch vid klubbhuset. I samband med måltiden kommer sportsliga och andra prestationer under året att högtidlighållas

Meny
Toast Skagen

Saffransfärserad laxschnitzel med vermouthsås & grönsaksjulienne
Eller
Serranolindad lammrostbiff med vårprimörer, potatisgratäng &portvinssky

Chokladterrine med färska bär I smördegshus samt lime & vaniljcreme

Kaffe
2 gl. Vin alternativt öl

För de som vill ha öl eller vin är kostnaden 100 kronor, och för de som vill ha ett alkoholfritt alternativ är kostnaden 50 kronor.

Anmälan senast den 26 april till erik@nvskkidor.se. Ange om du vill ha fisk eller kött till varmrätten, även så om du har andra önskemål som intoleranser eller att du vill ha en vegetarisk rätt. Betalning sker på plats, helst med kort.

Lämna ett svar

Top