Söderskidan 28/1

Hej!
Söderskidan nu på Tisdag 28/1, deltävling 4 fristil kommer att genomföras på Lida. Har varit i kontakt med Leif Wallin på Lida och de kommer att ordna skatebädd åt oss under tisdagen på konstsnöslingan. Hela bredden måste pistas för skate då den är så pass begränsad. Det kommer även noteras på Hemsidan för Lida, att tävling kommer att pågå Tisdag kväll från 1800-ca 2030,se länk nedan

Under helgen har medlemmar från Tumba varit ute och skottat snö på 2,4 km gul/vita elljuspåret och Lida kommer under måndagen att packa till denna. Förhoppning är att vi kan genomföra tävlingen på denna slinga. Det kan dock finnas risk för genomslag så man bör överväga vilka skidor man skall åka med. Är förutsättningarna för dåliga Tisdag kväll, kommer vi endast att använda oss av 800m slingan (blå) med konstsnö.

Skidspår Lida:
http://www.lida.nu/aktuellt/sno-o-skidspar/

Mvh
Per Sjögrund
Telia IF Löp&Skid sektionen.

Lämna ett svar

Top