Rullskidträning Teknikträning

Vi kommer främst köra teknik!

Vi kör i backen från bryggan upp vad gäller diagonal och stakning med frånskjut. Stakning kör vi mer uppe på platten mot Stora Sand. Förutom dessa tre grundväxlar går vi igenom hur man bromsar, samt hur man åker säkert utför.

Alla välkomna, såväl nybörjare som duktiga.

Lite längre fram kommer vi filma för bättre återkoppling.

(Den som vill köra lite distans är välkommen att göra det före och efter. Jag (Lasse) kommer göra det före. Ring eller sms-a för att få reda på när och var. (Men om jag kör min vanliga runda, så ca 8:00 från Brunn, eller 7:15 från mig.)

Vissa lördagar är jag bortrest/upptagen. Om ingen annan ”tränare” är på plats, så är dessa lördagar ej med i kalendern. Se kalender och/eller forum för senaste uppdateringar.

Start lördag 12/4

Välkomna!

Lämna ett svar

Top