SM på Rullskidor & Inlines 13-14/9

Vi har fått det hedervärda uppdraget från Svenska Skidförbundet att arrangera årets SM-avslutning på Rullskidor i samband med Värmdörullen. Ett tillfälle att visa att vi är en av de ledande skidklubbarna i landet som klarar av att genomföra tävlingar på högsta nivå. Tävlingarna kommer att genomföras den 13-14 september på Ingarö med ett distanslopp över 40 km med masstart på lördagen och en knock-outsprint på söndagen. Tävlingsplatsen är samma som tidigare år, dvs Björkviks Brygga på Ingarö. I sb med lördagens tävlingar som körs på avstängd väg kommer vi även att genomföra SM på Marathondistans för Inlines.
Förberedelserna har pågått sedan hösten 2013 och det är nu dags att tillsätta alla funktionärsuppdrag. Vi behöver funktionärer till en mängd olika arbetsuppgifter både lördag och söndag. Ta chansen och ställ upp för klubben och samtidigt få möjlighet att se den svenska eliten göra upp om medaljerna. Anmäler dig gör du enklast genom att maila till erik@nvskidor.se och säga om du kan vara med lördag eller söndag eller båda dagarna. Vid frågor ring på 070-345 48 90

Lämna ett svar

Top