Inbjudan till Ungdomskväll på Alewalds 24 sept

Detta är en möjlighet där alla har en chans att skaffa den utrustning ni tycker är bra att ha t ex kombipjäxor, skaterullskidor och/eller rullskidstavar för höstens pass. Eller en ny längdskidsutrustning för vinterns träning och eventuella tävlingar. Nämn gärna att ni kommer från Nacka Värmdö Skidklubb om det skulle behövas eller känns passande.

Inbjudan:
Du missar väl inte inköpskvällarna Alewalds Outdoor & Sport. Onsdag 24 sept. är det klubbkväll för ungdomsskidåkare. Ungdomar från alla skidklubbar i Stockholm är välkomna. Tidig eftermiddag fram till 21:00. Flera märkesleverantörer är på plats för att hjälpa dig att köpa rätt utrustning till mycket bra priser.

Torsdag 25 sept. är alla vuxna välkomna att hitta det bästa inför vinter till riktigt bra priser. Har du tid kan du byta några ord med Ida Ingmarsdotter eller Öysten ”Pölsa” Pettersen som båda är på plats i butiken. Kl 19.15 – 20.15 är det frågestund med Ida Ingemarsdotter, Öystein “Pölsa” Pettersen, Anna-Karin Strömstedt och Erik Wickström. Anmälan till frågestunden görs via länken nedan:
http://www.alewalds.se/forelasningar

Lämna ett svar

Top