Träffa Ola Ravald och Oskar Kihlborg hos Alewalds

Kom och träffa arrangören Svenska Äventyr i butiken på Kungsgatan 32 under fredag och lördag 30-31 januari, de kommer att berätta om resan och tävlingen. På fredagen har du dessutom chans att möta två av ledarna på resan, prata skidteknik med Ola Ravald och utmaningar med äventyraren Oskar Kihlborg.

Läs mer om resan och erbjudandet på länken nedan,
http://eepurl.com/bcHnNH

Ola Ravald är landslagstränare och teknikguru som just nu är teknikansvarig för Norges framgångsrika skidskyttelandslag.

Oskar Kihlborg har bestigit några av världens högsta berg, seglat över Atlanten i rekordfart och är en äventyrsfotograf av rang.

Välkomna till Alewalds längdskiddagar fredag den 30 och lördag den 31 januari. Vi erbjuder dig som kund 20-50%rabatt på hela längdskidsortimentet. Vi lottar ut startplatser till Tjejvasan, Kortvasan, Öppet Spår och Halvvasan bland våra skidkunder som köper skidor under dessa 2 dagar.
Alewalds Kungsgatan 32 i Stockholm:
Fredag den 30 januari: 10.00-20.00
Lördag den 31 januari: 10.00-17.00

Lämna ett svar

Top