Nya vindar i Söderskidan

Den anrika träningstävlingsserien Söderskidan som i år genomförs för 40 året i rad går nu in i en ny fas. För att förenkla och förbättra tidtagningen, resultatrapporteringen och poängberäkningen är det från och med i år obligatoriskt med eget chip. Vidare sker anmälan för hela serien på en gång även om du bara tänker åka någon eller några av deltävlingarna. Samma chip och nummerlapp används hela serien igenom.

Chipen kommer att säljas subventionerat för 400 kronor till vuxna och 200 kronor till barn och ungdomar upp till 20 år. Dock måste de säljas tillbaka till klubben om du inte har för avsikt att åka Söderskidan nästa år igen, så att de kan användas av en annan klubbmedlem.

Det är samma chip som Svenska Skidförbundet har på de nationella mästerskapen och cuperna, så de som redan har ett sådant chip och skall åka Söderskidan kan meddela mig det 7-siffriga numret så registrerar vi det.

Har du för avsikt att åka någon av Söderskidans deltävlingar i vinter, meddela mig detta mig senast 13 november 2016 till erik@nvskidor.se

Lämna ett svar

Top