World snow day 17/1

Svenska Skidförbundets stora firande sker i år i Hammarbybacken i Stockholm där snöfesten är öppen för alla, ung som gammal, den 17 januari kl 10–15.
Under dagen kommer det bjudas på massor av roliga snöaktiviteter och möjlighet att testa några av Svenska Skidförbundets grenar. Dagen till ära bjuder Skistar dessutom alla under 15 år på gratis liftkort.
Upptäck många olika sätt att glida på snö exempelvis:
• pröva parallellslalom
• testa startgrindarna i skicross
• åk snowboard och freeskiing i snöparken
• pröva snöskor
• delta i Barnens Vasalopp
• och mycket, mycket mer
På plats finns även den alpina stjärnan Sara Hector, skidklubben SKL United som jobbar med ett integrationsprojekt i Stockholm och barnens stora favorit Valle. För att förgylla dagen ytterligare för alla besökare kommer det även finnas olika tävlingar där det går att vinna riktigt fina priser.

Lämna ett svar

Top