Träningsläger i Idre Fjäll torsd 8/12 – sönd 11/12

Snögaranti gäller, vid inställd resa återbetalas 75% av erlagd avgift.
Eventuell ytterligare försäkringsskydd tecknas av deltagaren. Vi har reserverat boende för 54 personer, ”först till kvarn” gäller. Sista anmälningsdatum tisdagen den 1 november.

Vi har valt Idre Fjäll igen för att vi skall ha bra snötillgång, välpreparerade spår för både klassiskt åkning och skate som passar såväl för motionsåkarna, barn- och ungdomar och seniora tävlingsskidåkare. Denna plats ger oss också möjlighet till andra aktiviteter om så önskas.

Pris för vuxen 2450 kr, barn- och ungdom 8-15 år 1950 kr och barn 0-7 år 950 kr.
I detta ingår buss, boende, avresestädning samt middag torsdag, fredag och lördag, samt frukost och lunch fredag, lördag och söndag på Idre Fjälls restaurang samt spåravgift. Medtag egna lakan och handdukar. Fördelning av rum och bäddar kommer att ske efter bästa förmåga. Vi avser att ha två teknikpass med tränare, ett på fredagen samt ett på lördagen.

Obs! För att anmälan till lägret skall gå att registrera så måste medlemsavgiften för vara betald.
https://nvskidor.se/medlem/

Vi bor i fem 11-13 bäddslägenheter i Centrumbyn.
http://www.idrefjall.se/boende/stugor—lagenhet/centrumbyn.html

Avresa Gustavsbergs Centrum parkeringen kl 06:00, torsdagen den 8 december. Alternativ påstigning Statoil i Hammarby Sjöstad kl 06:30 och Järva Krog, flygbusshållplatsen kl 07:00.

Lunchstopp (på egen bekostnad) inplanerad i Älvdalen (Hotell Älvdalen) ca kl 13, en kortare paus kommer även ske på vägen. Ta gärna med fika och matsäck på bussen. Det är vår förhoppning att ett kortare träningspass kan genomföras på sen torsdag eftermiddag efter ankomst.

För ytterligare information, se gärna Idre Fjälls hemsida:
http://www.idrefjall.se/skidakning/langdskidakning.html

För ytterligare information kontakta Kjell Wicksell (kjell@nvskidor.se, mob 070-858 72 21 eller Stefan Sundell stefan@nvskidor.se, 070-607 92 84

/Kjell W och Stefan S 2016-06-09

Lämna ett svar

Top