DM 2017

Ons 25/9 gick individuella DM av stapeln på Täby konstsnöspår. Vi hade på startlinjen Ludvig och Emil i H 11-12,, Axel, Arvid och Tobias i H 13-14 och Lisa i D15-15.
Startlistorna domineras stort av Täby och Sundbyberg, som i kraft av en fungerande konstsnöanläggning kan erbjuda säkra åkförhållanden på hemmaplan för sina träningsgrupper.
NVSK fortsätter tillsammans med ”södergänget” sin träning på Rudans skidstadion, som är en mycket välfungerande anläggning men som tyvärr för flertalet av de barn och ungdomar som bor i Nacka/Värmdö ligger för långt bort.
Sön 29/1 kördes stafetter på Rudans skidstadion. Stockholmsklubbarna har sedan några år kört en ”mix-39”-variant där man blandar åldrar och kön för att få så jämna lag som möjligt. För NVSK ställde Axel, Ludvig Lisa och Arvid upp.

Lämna ett svar

Top