Tävlingsrapport 18-19/2

– Johan Ekberg kom på en fin 6:e plats på gårdagens distanslopp på Scandic Cup i Falun, och var 2:a av de som är födda 2000.
– Lars Martinsson vann H40 på Bessemerloppet, med Johan Myhr 2:a i klassen, bara en minut efter. Lars tid räckte till en 11:e plats totalt.
Johan plockade också hem segern i förra helgens Roslagslopp. Högt upp i resultatlistan hittas också Martin Sander som sägs ha gjort en särskilt stark insats efter att ha drabbats av ett stavbrott i starten och sedan stakat loppet med en 10 cm kortare stav i ena handen – starkt!
En minut efter Sander körde Björn Lystedt in, stark ny åkare i klubben som för dagen ej anmälts i klubbens namn pga administrativt strul
– Jonas Böhlmark kom in på en fin 15:e plats på Skinnarloppet i Malung

Dessutom….
– Magnus Karlsson visar första tecknen på att vara träningsduglig igen efter tricepsskadan som satt stopp för hans möjligheter att träna skidåkning senaste månaderna! Om supergubben Karlsson får fart i maskin kan vad som helst hända.
Kampen om vasatrofén kan bli spännande, bara vi vågar kontrollera i DM-listorna att vi uppfyller kraven att vara med. Minst 2 av de 5 tider man räknar ihop till vasatrofé-tävlingen måste nämligen göras av åkare som kört DM….

Lämna ett svar

Top