Deprecated: class-phpmailer.php is deprecated since version 5.5.0! Use wp-includes/PHPMailer/PHPMailer.php instead. The PHPMailer class has been moved to wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /var/www/html/nvskidor.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 5049
Tävlingspremiär för våra duktiga NVSK-ungdomar på MoraPinglan 2019 – Nacka Värmdö Skidklubb

Tävlingspremiär för våra duktiga NVSK-ungdomar på MoraPinglan 2019

Tävlingspremiär för våra duktiga NVSK-ungdomar på Morapinglan 2019! Fina prestationer i nya tävlingsformer på minitour i två dagar – sprinprolog och masstart i fristil dag 1 följdes av spännande jaktstart i klassisk stil dag 2.

Stavbrott, oseedade startpositioner och klisterföre hörde till utmaningarna. Arvid Ekberg och Gustav Skogsjö körde stenhårt i H15 respektive H14 och Alfred Skogsjö H8 kämpade tillsammans med 59 startande i HD7-8! En härlig premiär där gott humör blandades med lite besvikelse, framgångar och härlig skidsamvaro!

Lämna ett svar

Top