Skidresa till Idre Fjäll 28 nov – 1 dec 2019

Skidresa/träningsläger i Idre Fjäll torsd 28 nov – sönd 1 dec 2019
Nu är anmälan öppen! Vänligen observera att anmälan är bindande, betalning erläggs direkt vid anmälan.

http://nvskidor.se/shop

Snögaranti gäller, vid inställd resa återbetalas 75% av erlagd avgift.
Eventuell ytterligare försäkringsskydd tecknas av deltagaren. Vi har reserverat boende för 44 personer, ”först till kvarn” gäller. Sista anmälningsdatum fredagen den 31 oktober (med reservation för förlängning).

Vi har valt Idre Fjäll igen för att vi skall ha bra snötillgång, välpreparerade spår för både klassiskt åkning och skate som passar såväl för motionsåkarna, barn- och ungdomar och seniora tävlingsskidåkare. Denna plats ger oss också möjlighet till andra aktiviteter om så önskas.

Pris för vuxen 2900 kr, barn- och ungdom 8-15 år 2400 kr och barn 0-7 år 1900 kr (vilket trots generös klubbsubvention med stöd från klubbens huvudsponsor Praktikertjänst är en prisökning främst pga från Idre Fjälls prisökningar de senaste två åren). För aktivt tränande barn och ungdomar utgår en subvention som begärs i efterhand enligt information i särskilt utskick till föräldrarna i barn- och ungdomsgruppen.
I detta ingår buss (påstigning i Gustavsberg, Hammarby Sjöstad eller Järva Krog), boende, samt middag torsdag, fredag och lördag, samt frukost och lunch fredag, lördag och söndag på Idre Fjälls restaurang samt spåravgift. Medtag egna lakan och handdukar. Fördelning av rum och bäddar kommer att ske efter bästa förmåga. Vi avser att ha två teknikpass med tränare, ett på fredag fm samt ett på lördag fm.

Obs! För att anmälan skall gälla för lägret, skall lägeravgiften samt medlemsavgiften vara betald.
http://nvskidor.se/shop/

Vi bor i 4 st 11-bäddslägenheter i Centrumbyn. Vi räknar emellertid att det inte kommer att bli 44 med på lägret. Baserat på tidigare år så brukar det vara ca 8 personer per lägenhet.

Avresa Gustavsbergs Centrum parkeringen kl 06:00, torsdagen den 28 november. Alternativ påstigning Circle K i Hammarby Sjöstad kl 06:30 eller Järva Krog, flygbusshållplatsen kl 07:00.

Lunchstopp (på egen bekostnad) inplanerad i Älvdalen (Hotell Älvdalen) ca kl 13, en kortare paus kommer även ske på vägen. Ta gärna med fika och matsäck på bussen. Det är vår förhoppning att ett kortare träningspass kan genomföras på sen torsdag eftermiddag efter ankomst. Hemresa direkt efter lunch på söndagen. Middagsstopp (på egen bekostnad) på IKEA i Borlänge eller annat val enligt senare beslut.

För ytterligare information, se gärna Idre Fjälls hemsida:
http://www.idrefjall.se/

För ytterligare information kontakta Stefan Sundell stefan@nvskidor.se, 070-607 92 84

Välkomna

Stefan S 2019-09-30

Lämna ett svar

Top