Gemensam barn- och ungdomsträning samt skidutrustningsbytarkväll och vallakurs för föräldrar nu på torsdag den 9 januari på Rudan (IKJs klubblokal)

Som tidigare meddelat så har vi bokat in torsdagen den 9 januari som en kombinerad skidutrustningsbytarkväll och vallakurs för föräldrar i IKJs klubblokal Stallet på Rudan i samband med en gemensam barn- och ungdomsträning.
För barn- och ungdomsträningen pågår ca kl 18:30-20:00.Utrustning:

  • Stavar för skidgång i backe (bör vara ca 10 cm kortare än dina klassiska stavar, dvs ca 0,77-0,79x kroppslängden)
  • Träningsskor med grovmönstrad sula som klarar gång/löpning i brant backe
  • Gärna en pannlampa (gärna med svagt sken så att den inte bländar dina träningskompisar)
  • Vätskebälte
  • Ta med torr mössa och varma överdragskläder att ha efter passet

För skidutrustningsbytarkvällen: 
Märk upp din skidutrustning med namn och tel nr samt pris som önskas så görs affären upp mellan köpare och säljare när skidbytardagen avslutas kl 20-21 (ingen avgift utgår). I första hand avses skidutrustning för barn och ungdomar (men i mån av plats gäller detta även utrustning för vuxna). 

Tidsplan:Kl 17-18:25: Inlämning av skidutrustning (skidor, stavar, pjäxor, utvuxna klubbkläder och dylikt), provning av utrustningKl 18:30-20:00: Gemensam träning på Rudan för Skidallians Stockholms barn och ungdomarna.Kl 18:30-20:00: Vallakurs för föräldrar i Stallet under Ski&Bike Nordics ledningKl 20:00-21:00: Försäljning av vallning och tillbehör till rabatterade från Ski&Bike Nordic – www.skibike.se och FIXY (ordrar kan förbokas genom mejl till info@skibike.se och dag@fixy.se)Kl 20:00-21:00: Provning av utrustning, skidbytardagen avslutas – affären upp mellan köpare och säljare görs upp. Återkom gärna med ev frågor. 

Lämna ett svar

Top