Vasaloppsveckan närmar sig

Om några dagar börjar Vasaloppsveckan med Vasaloppet 30 km (Kortvasan) och Tjejvasan och avlutar med Vasaloppet 90 km. NVSK är på plats med vallaservice inför veckan via vår samarbetspartner Ski&Bike Nordic – www.skibike.se i Hammarby Sjöstad (där även vallor och tillbehör finns i hämtlagret) under vecka 8 och i Lindvallen under vecka 9.

Förutom vår trevliga Vasaloppsbussresan har vi en vätskekontroll för alla medlemmar (som har klubbmössa eller klubbkläder på sig) när man passerar skylten 48km (vid Evertsberggssjöarna) så står vi 150m längre fram på vänster sida. Vi har klubbflaggor och förhoppningsvis musik som låter om batterier och teknik är på vår sida. På kontrollen har vi förutom ett glatt leende sportdryck, Vatten, Coca cola, druvsocker, choklad och lite valla.För mer info, kontakta ove@nvskidor.se.

Vill man ha extra vätskeservice så förmedlar Ski&Bike Nordic Gästrike Service-knappar på www.skibike.se. Därutöver finns även möjlighet att få köpa långloppselitens (Lager 157 och Koteng mfl) favoritvästskesystem från CoXa Carry samt sportdryck och energigeler från svenska och världsledande Maurten med rabatt, för mer information se www.skibike.se eller kontakta info@skibike.se eller messenger: skibikenordic.

Lämna ett svar

Top